Wednesday, 11 January 2012

perjalanan........-lari-lari....tanpa arah yang pasti-

aktiviti lainnya bagi menghapus duka yang ada lagi sikit-sikit sakit-sakit.....pedih-pedih...luka-luka.....(haha....kita belajar kata majmuk untuk sesi kali ini ye...) owg dengan membe-membe sejati di saat menangis dan tertawa joinla larian kitar semula sekitar putrajaya...melecet kaki weh....jalan kaki 7 km....haha....sebenarnya semua terhasut dengan t-shirt cantik colourful...konon-konon bleh berlagak masa pakai kat kampung masing-masing.....padahal lepas tu terlipat diam-diam dalam almari....haha.....cer tengok sikit kalo owglain tengok agak-agaknya terhasut tak???

berlari menentang arus.....
ni la hasil yang kita dapat hasil berlari-lari membakar lemak dan menjaga kesihatan....haha....cantik kan...kan??tapi nak masuk ni dengan syarat kena hantar barang-barang recycle kat perbadanan sisa pepejal tu.....apa ke nama penuh dia tah...lupa pulak...ada kisah tau....hampeh je...tapi takpe...kisah pahit-pahit tidak berapa enak diingat harus didelete...dan pastikan tidak lagi tersimpan walau dalam recycle bin ye....hehe....yang penting sangat enjoy...sampai esoknya kaki kejang-kejang tak boleh berjalan dengan normal......huhu

berlari dengan riang


nampak macam penat tak??

adik syafiq macam penat sangat je kan..

tiang pun jadi...tak tahu nape suka amik gambar bersandar-sandar camni lah..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete